Beste patiënten,

Vanaf maandag 4 mei worden de beperkingen van de overheid voor niet-dringende zorg opgeheven. Dit betekent dat u bij ons ook weer terecht kunt voor niet-dringende medische  hulp.  Wel hebben wij een aantal aanpassingen om de hygiëne- en afstandsmaatregelen zo goed mogelijk in acht te nemen.

  • U mag NIET naar de praktijk komen als u luchtwegklachten heeft (hoesten, keelpijn, koorts, kortademigheid) of overgeven/diarree, ook niet als u voor een andere klacht wil langskomen. Neem in dit geval telefonisch contact op met de praktijk.
  • Wij vragen u om zoveel mogelijk alleen te komen. Indien nodig, mag er met een patiënt max 1 begeleider meekomen.
  • Wij vragen u met aandrang een mondmasker mee te nemen en op te zetten indien u naar de praktijk komt.
  • Wij vragen u om niet te vroeg maar wel op tijd te komen op uw afspraak. Zo kunnen we het aantal patiënten in de wachtzaal beperken.
  • Beperk uw raadpleging ook tot maximum 1 klacht, zo kunnen we de stiptheid garanderen.
  • Bij voorkeur betaalt u met Payconiq
  • In geval van luchtwegklachten kunt u wel, via onze online agenda, een oriënterende vragenlijst invullen, welke u online kunt doorsturen naar de arts. Een van de artsen zal u daarna telefonisch contacteren om dit te bespreken.

Door deze maatregelen kunnen wij minder patiënten in de praktijk ontvangen dan voor de coronacrisis. Wij rekenen op uw begrip indien u voor niet-dringende zaken iets langer moet wachten.

U kunt opnieuw online een afspraak maken voor afspraken vanaf 4 mei. U dient bij het maken van de afspraak de reden van uw afspraak in te geven. Als u telefonisch een afspraak maakt, zal de secretaresse ook vragen naar de reden van uw afspraak en zij zal bevragen of u klachten heeft die mogelijks door het coronavirus veroorzaakt worden.

Wij danken u voor uw medewerking, alleen zo kunnen we zorgen voor een veilige omgeving voor ons en voor u.